Ga naar de inhoud

Frieslijst

De DAAR frieslijst is een bijzonder mooi product waarmee een treinbaan voorzien kan worden van een mooie verlichting. Zo ziet de frieslijst eruit:

Voor/Boven zijde van frieslijst

Maten
De DAAR frieslijst is verkrijgbaar in de volgende maten (lengte x breedte, de hoogte is altijd 10,0 cm)
Rechthoekige modules zijn er in twee lengte maten de 100 en 120 serie:
100×30
100×40
100×50
100×60

120×30
120×40
120×50
120×60

De vierkante modules, om bijvoorbeeld een hoek te maken of een diorama
30×30
40×40
50×50
60×60

Constructie
De DAAR frieslijst is licht van gewicht, dat is belangrijk om op deze manier de krachten op de achterwand te verminderen. De zijkanten van de frieslijst zijn opgebouwd uit 9 mm Berkenmultiplex, de top is gemaakt van 6mm dik Populieren multiplex.

Verlichting
De frieslijst is bedoeld om verlichting boven de treinbaan aan te brengen. Wij zijn een stap verder gegaan en voorzien de frieslijst altijd van een kantelbare montagestrip waarop tot 3 ledstrips breed bevestigd kunnen worden. Doordat de montagestrip kantelbaar is, kunt u de ideale hoek voor de verlichting zelf bepalen. Op de kopse kanten van de frieslijst zijn ook standaard kabeldoorvoer gaten gemaakt zodat bekabeling van verlichting makkelijk en netjes door te voeren is. Ook hier zijn de connectorplaatjes die u kent van de module te gebruiken.

Achter/Onder zijde van de frieslijst.

Vakantie


Beste bezoeker,

Dank u wel voor het bezoeken van onze website, kijk vooral gerust rond en vergeet onze instagram pagina niet te bekijken.

Wij genieten momenteel van een korte vakantie en daarom zullen email en telefoon niet gelijk beantwoord worden. Vanaf 3 juni staan wij weer uitgerust voor u klaar.

DAAR wenst u een fijne dag toe!

Dit zal sluiten in 20 seconden