Ga naar de inhoud

Modelbouw

DAAR doen wij ook iets mee!

Bij DAAR gaat het niet enkel en alleen om de onderbouw van een treinbaan. Met onze kennis en gereedschappen kunnen wij ook goed assisteren bij het verwezenlijken van dat ene bouwwerk dat al enige tijd in uw gedachte rondzwerft.

Wat kunnen we dan precies?

Wij kunnen door u getekende bestanden nakijken en uitwerken op een van onze machines. Zijn wij dan hetzelfde als andere online services? Nou absoluut, wij denken graag mee naar een goed eindresultaat, helpen hier en daar een handje waar nodig en specialiseren ons vooral op maatwerk projecten.

Heeft u een gebouw of ander bouwwerk op het oog welke u uitgewerkt wilt hebben, dat kunnen wij ook. Dit is een maatwerk traject waarbij wij graag om tafel gaan om de mogelijkheden te bespreken.

Welke vaardigheden bezitten we dan precies?

Wij kunnen 2D en 3D tekenen. Het gaat hierbij om constructieve tekeningen. dus van gebouwen, bouwwerken, hulpconstructies, noem maar op.

Uitwerken kunnen wij in huis met onze gereedschappen:
– 3D FDM printers
– 3D resin printers
– laser snij/graveer machine
– CNC freesmachine

Vakantie


Beste bezoeker,

Dank u wel voor het bezoeken van onze website, kijk vooral gerust rond en vergeet onze instagram pagina niet te bekijken.

Wij genieten momenteel van een korte vakantie en daarom zullen email en telefoon niet gelijk beantwoord worden. Vanaf 3 juni staan wij weer uitgerust voor u klaar.

DAAR wenst u een fijne dag toe!

Dit zal sluiten in 20 seconden