Meteen naar de inhoud

Wij

DAAR is een combinatie van DAniël Schoeren en ARno Visser, natuurlijk een ontzettend leuke naam om allerlei teksten achter te zetten, bijvoorbeeld:

DAAR zijn wij!

Daniël Schoeren is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool, maar opgegroeid met een steeksleutel in zijn handen en alles dat wielen heeft. Later toegelegd op houtbewerking waar hij zijn passie in gevonden heeft. Daniël heeft een sterk ruimtelijk inzicht en kan ingewikkelde vraagstukken snel terugbrengen tot de kern en omzetten naar een praktische oplossing.

Vanuit zijn modelspoor hobby en talloze vragen is Daniël treinbaan modules op bestelling gaan bouwen. Tijdens dat proces ontmoetten Daniël en Arno elkaar bij hun toenmalige werkgever, vanaf dat moment is DAAR gestart.

Arno Visser, afgestudeerd werktuigbouwer en een briljant engineer, die vraagstukken en ideeën snel om kan zetten in een praktisch bruikbaar product. Arno kan CAD/Inventor/Fusion360 tekenen als de beste en heeft ruime ervaring in de metaalbewerking. Maar ook de fijne mechanische en digitale techniek zijn hem niet vreemd.

DAAR hebben wij ervaring mee!

– CNC frezen (diverse machines en materialen)
– 3D printen FDM en Resin (diverse machines en materialen)
– lasersnijden (MetaQuip laser)
– Autodesk CAD, Inventor, Fusion360, Inkscape, Lightburn, Vcarve, Bsolid, UCCNC, WinPCNC.
– houtbewerken in de ruimste zin van het woord, van houtdraaien tot interieurbouw
– Metaalbewerking (draaien, frezen, lassen)
– Stoffering en naaiwerk.